Партията на Красимир Каракачанов  няма да се яви на предстоящите

...
Партията на Красимир Каракачанов  няма да се яви на предстоящите
Коментари Харесай

ВМРО няма да участва в изборите

Партията на Красимир Каракачанов  няма да се яви на идните предварителни парламентарни избори на 2 април, въпреки да има регистрация за присъединяване в тях.

Вместо това ще ги бойкотира с акция, че присъединяване в тях е безсмислено, тъй като " когато непознати посолства и маргинален избор диктуват българската политика, единственият избор е протест ". Това решение е взел Изпълнителният комитет на, оповестяват от партията.

Мотивите са в детайли написани в декларация, която беше призната на последното съвещание на управителния орган на партията.

„ Две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за акции и избори. Две години политически импотентни планове се боричкат за власт. Две години - празненство на политическия нарцисизъм. “

" България е обект на цялостен външен напън и опити за интервенция във вътрешните каузи. Европа ни натисна за Македония. Зад океана ни принудиха да купуваме нови самолети и да допуснем бойни елементи на наша територия. Русия ни размахва пръст и подкрепя партия в нашия парламент. Турция провежда избори и праща в Народното заседание колкото си желае депутати от Движение за права и свободи. Дори нашата югозападна съседка претендира за „ македонско малцинство “, а по улиците на остарялата българска столица Охрид бият българи. И всичко това става, когато скъпотията и спекулата порастват. Цената на сиренето, кашкавала и млякото стигна до небесата. Нагли трафиканти мачкат полицейски коли и убиват служители на реда, а когато са хванати, се разминават с условни присъди. Българската енергетика и въгледобивът се залагат на карта в изпълнение на зелени утопии. "

" Но най-страшното е, че войната идва към нас. Между мира и войната избира мира, с гаранции за териториалната целокупност на Украйна, в нейните интернационално приети граници от 1991 година, потвърдени от Будапещенския меморандум от 5 декември 1994 година, по който гаранти са Съединени американски щати, РФ и Англия, само че и при ценене на правата на малцинствата там, на първо място - на българските ", написа още в декларацията.

От настояват, че " ни се оферират избори без избор ". " И все едно е дали ще се гласоподава за един или различен полюс, тъй като се чака непознати геополитически вектори да съберат несъбираемото. Тоест цялостна загуба на суверенитет. Или отново да няма държавно управление - т.е. празненство на безотговорността. Моделът е сгрешен! Системата има потребност от смяна. Затова присъединяване в избори е безсмислено! "

" Затова моли към всички патриоти да изразят своя митинг посредством интензивно гласоподаване с „ Не поддържам никого “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР